« Kontaktlencse

Alcon

NAPI VISELET (DAILIES®)

DAILIES AquaComfort Plus Az első, egyedülálló hármas hatású önnedvesítő rendszerrel gyártott egynapos kontaktlencse az egész napon át tartó kényelemért.Tudta, hogy naponta meglepően sokat, átlagosan 14.000-et pislogunk? Nos, a DAILIES® AquaComfort Plus™ kontaktlencse bemutatja az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszert, amelynek segítségével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselője számára.

Focus DAILIES All Day Comfort

Kitűnő ár-érték arány, jól megszokott minőség és kényelem.

Focus DAILIES Toric ADC

Asztigmia esetén is választhat napi lencsét, pl. sportoláshoz, utazáshoz, vagy megkülönböztetett eseményekre.

Dailies Total 1®  család ezen belül a Multifocal lencse az első és az egyetlen hidrográdiens kontaktlencse,a preszbiopiában szenvedőknek tervezve. Egyedülálló anyagból tervezve- Delefilcon A. A kontaktlencse belső rétege 33% víztartalommal rendelkezik. A lencse külső rétege több mint 80 % víztartalommal rendelkezik, míg a víztartalom a szaruhártya felületén akár a 100%-ot is elérheti. Ennek köszönhetően a Delefilcon A napi használatú, eldobható, hidrográdiens kontaktlencse stabil, az egész nap folyamán magas fokú kényelmet biztosít.

Dailies Total 1® Multifocal lencsék SmarTears technológiával készültek, mely foszfatidilkolint tartalmaz - amely a könny természetes összetevője. Ennek köszönhetően enyhíti a száraz szemre jellemző tüneteket, amik a 40 éves kor felettieknél jelentkeznek. Továbbá, Dailies Total 1® Multifocal kontaktlencséknek Precision Profile™ formatervezése van, ami tiszta látást biztosít közelről és távolról egyaránt.
Dailies Total 1® Multifocal lencséknek világoskék színük van – VISITINT , ami abban segít, hogy a lencsék könnyebben észrevehetők legyenek.

A gyártás során alkalmazott technológia kombinálja a klasszikus hidrogél anyagot, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz, egy szilikon-hidrogél anyaggal, amely biztosítja a szaruhártya számára a szükséges oxigénáteresztő képességet. Ezzel a technológiával már találkozhattunk a Dailies TOTAL1 kontaktlencséknél. Ezt nevezzük SMARTSURFACE technológiának.
Ennek az anyagkombinációnak köszönhetően a lencsék különösen kényelmessé válnak a szem számára. A PRECISION1 és a PRECISION1 for Astigmatism ezen kívül UV-szűrővel is rendelkezik, így a lencse felülete megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól.
Ha azonban a szem teljes meg szeretné védeni, mindig szükséges napszemüveg viseletével is kiegészíteni a védelmet.

 

HAVI VISELET (AIR OPTIX™)

AIR OPTIX plus HYDRAGLYDE lélegző kontaktlencsék akár ötször több oxigént juttatnak a szemnek, (138 Dk/t). mint a hagyományos hidrogél lencsék.  Így szemei egészségesebbek és halványabbak lesznek. Váltson az egészségesebb nappali viseletű szilikon-hidrogél lencsékre! ASTIGMATISM a cylinder korrekciót igénylőknek. 

AIR OPTIX NIGHT&DAY Tiszta, kényelmes látás maximum 30 napon és éjszakán keresztüli folyamatos viselés esetén. A Focus NIGHT & DAY lencsék továbbá megkapták a terápiás használatra vonatkozó CE Jelölést Európában és az FDA engedélyt az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy a lencsét a szem specialisták olyan gyógykötésként használhatják a lencsét, amely védi a szaruhártyát, enyhíti a szaruhártya fájdalmát, és segít a szaruhártya gyógyulásában.

AIR OPTIX MULTIFOCAL Egyszer mindenkinél bekövetkezik. Olvassa az újságot vagy nézi a számítógép képernyőjét és a szavak, az ábrák kezdenek összemosódni. Amennyiben Ön 40 éves kor felé közeledik ez teljesen szokványos jelenség. Az életkor előrehaladtával előbb utóbb megjelenik a presbyopia. Élvezze az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL kontaktlencse által biztosított rendkívüli kényelmet és tiszta, éles látást minden távolságra*.

SZÍNES KONTAKTLENCSÉK

FreshLook® One-Day

FreshLook® Colors

ha teljesen meg kívánja változtatni a szeme színét, a Freshlook Colors a legjobb megoldás.

FreshLook® ColorBlends  diszkrét, természetes szemszínváltozás