« Kontaktlencse

Johnson & Johnson

NAPI VISELETŰ

Egyszerű használat. Többé nem kell a lencsetisztítással bajlódnia, hiszen nincs szükség lencseápoló folyadékra és tároló tokra sem. Viselje egyetlen napig, aztán egyszerűen dobja a szemetesbe az elhasznált kontaktlencsét!

1•DAY ACUVUE® MOIST™ . A 1•DAY ACUVUE® MOIST™ kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden nap átélhesse a friss, új pár kontaktlencse nyújtotta szabadságot. Ez a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formája.

A 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM kontaktlencsét a Gyorsított Stabilizációs Kialakítás (Accelerated Stabilisation Design - ASD) pozicionálja és tartja a helyén, bármilyen aktív életet is él. Készüljön fel az ámulatba ejtő pillanatokra, akár vezetés, vacsorázás, táncolás, sportolás vagy egyszerűen TV-nézés közben!

ACUVUE OASYS ONE DAY Egyedülálló, napi viseletű szilikon-hidrogél lencse. A tökéletes komfort.

ACUVUE OASYS ONE DAY ASTIGMATISM Egyedülálló, napi viseletű szilikon-hidrogél lencse. A tökéletes komfort, asztigmiások számára. .

2 HETES VISELETŰ:

ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR™ Plus / ACUVUE® OASYS™for ASTIGMATISM  a legújabb fejlesztésű szilikon-hidrogél kontaktlencse a teljes komfortért, képernyő előtti munkavégzéshez kifejezetten ajánlott